Senz

Original Stick Storm Umbrella Lavender Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 87 cm
Diepte 87 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 90 cm
Materiaal Aluminium
Merk Senz
Merk kleurnaam Lavender Gray

Ben je op zoek naar een paraplu die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en duurzaam? Dan is de Original Stick Storm Umbrella van Senz de perfecte keuze voor jou. Met een breedte en diepte van 87 cm en een hoogte van 90 cm, biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regen en wind.

Deze paraplu is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en stevige constructie, maar ook voor een moderne uitstraling. De unieke kleur van deze paraplu, Lavender Gray, voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, zelfs op regenachtige dagen.

Met de Original Stick Storm Umbrella hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte windvlagen. Dankzij het innovatieve ontwerp en de sterke materialen is deze paraplu bestand tegen stormachtige omstandigheden. Je kunt dus met een gerust hart de deur uit, wetende dat je beschermd bent tegen de elementen.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze paraplu is een essentieel accessoire dat niet mag ontbreken in je garderobe. Met zijn betrouwbare kwaliteit en trendy uitstraling is de Original Stick Storm Umbrella de ideale metgezel voor elke fashion-forward volwassene.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies