Trixie

Umbrella - Mr. Crocodile Mr. Crocodile

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Crocodile
Merk product code 38-215

Ben je op zoek naar een paraplu voor kinderen die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam? Dan is de Umbrella - Mr. Crocodile van Trixie de perfecte keuze voor jou! Deze paraplu is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. Met zijn opvallende kleur en het leuke Mr. Crocodile ontwerp, zal deze paraplu zeker de aandacht trekken van jouw kleintje.

De Umbrella - Mr. Crocodile is niet zomaar een paraplu. Het is een accessoire dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Met zijn stevige constructie en handige formaat, is deze paraplu perfect geschikt voor kleine handjes. Jouw kind zal dol zijn op het vasthouden van deze paraplu en ermee rondlopen, zelfs als het niet regent!

Wat deze paraplu nog specialer maakt, is het feit dat hij gemaakt is van gerecycled materiaal. Dit betekent dat het polyester dat gebruikt is om deze paraplu te maken, afkomstig is van gerecyclede bronnen. Door te kiezen voor de Umbrella - Mr. Crocodile draag je bij aan een duurzamere wereld en laat je jouw kind zien hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet te zorgen.

Trixie, het merk achter deze paraplu, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. Met de Umbrella - Mr. Crocodile laten ze zien dat ze niet alleen oog hebben voor kwaliteit, maar ook voor stijl. De kleurrijke Mr. Crocodile print maakt deze paraplu een echte eyecatcher en zal zeker de favoriet worden van jouw kind.

De Umbrella - Mr. Crocodile heeft een merkproductcode van 38-215, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Trixie-product in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw kind de beste paraplu die er is en laat ze stralen, zelfs op regenachtige dagen, met de Umbrella - Mr. Crocodile!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies