Trixie

Umbrella - Mr. Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 38-210
Serie Mr Fox

Deze paraplu, genaamd Umbrella - Mr. Fox, is perfect voor kinderen die graag in stijl willen blijven, zelfs als het regent. Met zijn opvallende oranje kleur en het schattige Mr. Fox ontwerp, zal deze paraplu zeker de aandacht trekken. Maar dat is niet het enige waarom deze paraplu zo speciaal is.

Deze paraplu is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een beter milieu en helpt om afval te verminderen. Dus terwijl je kinderen droog blijven onder deze paraplu, dragen ze ook bij aan een schonere planeet.

Het merk achter deze paraplu is Trixie, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie, kun je erop vertrouwen dat deze paraplu van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

De paraplu maakt deel uit van de Mr. Fox serie, wat betekent dat het ontwerp perfect past bij andere producten uit dezelfde serie. Dus als je op zoek bent naar een complete set met een bijpassende tas of regenjas, dan is deze paraplu een geweldige keuze.

Met de Umbrella - Mr. Fox paraplu kunnen kinderen niet alleen droog blijven op regenachtige dagen, maar ook genieten van een stijlvolle en duurzame accessoire. Bestel vandaag nog en laat je kinderen stralen, zelfs als het regent!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies