Castelijn Beerens

Gaucho 9147 A4 Schrijfmap Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35.5 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27.5 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 42 9147
Serie Gaucho

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schrijfmap? Dan is de Gaucho 9147 A4 Schrijfmap van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze schrijfmap behoort tot de categorie Notitieboeken en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een hoogwaardig product.

De Gaucho 9147 A4 Schrijfmap heeft een indrukwekkende afmeting van 35.5 cm breed, 5.5 cm diep en 27.5 cm hoog. Hierdoor biedt het voldoende ruimte voor al je belangrijke documenten en notities. Het materiaal van deze schrijfmap is gemaakt van leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft.

Castelijn Beerens is het merk achter deze prachtige schrijfmap. Met hun jarenlange ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige lederen producten, weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. De kleur van deze schrijfmap is cognac, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

De Gaucho 9147 A4 Schrijfmap maakt deel uit van de Gaucho serie van Castelijn Beerens. Deze serie staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Met deze schrijfmap ben je niet alleen goed georganiseerd, maar ook nog eens stijlvol onderweg.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Gaucho 9147 A4 Schrijfmap toe aan je collectie. Met zijn ruime formaat, hoogwaardig leer en tijdloze design, is dit de perfecte metgezel voor al je zakelijke en persoonlijke notities.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies