Filters

36 van 326 producten

36 van 326 producten

Pagina

Barts biedt winterse accessoires voor koude dagen en voor op de piste. Maar Barts heeft ook een ruime collectie aan zomerse items. Zo zorgt Barts ervoor dat jij ieder seizoen een ruime keus hebt aan de leukste accessoires. De accessoires zijn te herkennen aan de speelsheid in combinatie met echt comfort of het nu zomer of winter is! Benieuwd naar de gehele collectie van Barts? Neem dan snel een kijkje!


Saint-Tropez

Als je denkt aan Barts, dan denk je aan wintersport, sneeuw, ski-pistes en après-ski. Wat hebben Barts en Saint Tropez dan gemeen met elkaar? Het verhaal van fashion brand Barts begint op de zonnige stranden van Saint Tropez.

Het is het jaar 1992. Barts verkoopt zijn handgemaakte shorts aan de zonaanbiddende rich & famous van Saint Tropez. Het moment dat deze zonnige stranden werden ingewisseld voor de hoge besneeuwde bergen zat het merk Barts echt in de lift. Alle collecties met een uitgebreid assortiment aan mutsen, sjaals, handschoenen en andere winterse accessoires hebben de perfecte balans tussen speelsheid, creativiteit en warm comfort.


IJsland

De collectie voor dames, heren en kinderen is geïnspireerd op de ruige en natuurlijke landschappen van IJsland. Dit afgelegen eiland is het perfecte scenario gebleken voor de zachte en warme materialen die terugkomen in de collectie van Barts. Hierdoor zijn de sjaals en mutsen bij uitstek geschikt voor ruige tripjes in de bergen (zoals IJsland) maar past het net zo goed bij het stadsleven. Zo vind je in de wintercollectie van Barts niet alleen grof gebreide mutsen terug, maar ook chique hoeden voor een verfijnde touch aan je outfit. Of je nu voor trendy, retro of bovenal warm gaat: in de collectie van Barts vind je het allemaal terug!

De handschoenen van Barts kenmerken zich aan de zachte stoffen en het gebruik van nepbont. De handschoenen van Barts hebben een lekkere fleece binnenkant waardoor je handen zeker warm blijven. De handschoenen en wanten zijn er in mooie dierenprints maar ook effen kleuren. Zo kun je kiezen tussen een mooie basic of een lekker opvallende look.

De mutsen van Barts zijn er in vele uitvoeringen. Zo kun je je kindje lekker warmhouden door een leuke beanie te scoren. De beanies zijn er in verschillende hippe kleuren. De mutsen van Barts zijn voorzien van een leuke pom bovenop de muts. Dit zorgt voor een echt speels effect in combinatie met de gebreiden look. 

De warme sjaals mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Barts heeft verschillende warme sjaals in mooie prints. Doordat de sjaal lekker groot is kun je jezelf goed warm houden in de koude dagen. Combineer deze hippe sjaals met je leuke winterjas en ga trendy de deur uit. 
 

Barts óók in de zomer

Inmiddels is Barts meer dan alleen maar winterse accessoires. Voor de zomer zijn er namelijk leuke hoedjes, strandtassen, bumbags en kaftans. Al deze zomerse accessoires zijn er in vrolijke kleuren en zomerse prints. Hiermee ben jij helemaal summer ready en kun je deze leuke accessoires combineren met al jouw zomeroutfits. 

De zomerhoeden van Barts zijn een echte must voor de zomer! Er zijn verschillende soorten hoeden; denk hierbij aan de orginele rieten hoed die je een echte zomerlook geeft. Maar ook de caps zijn ideaal voor de echte warme dagen om je gezicht te beschermen. Naast deze hoeden heeft Barts ook aan hippe petten en buckethats in leuke printjes.  

Ook de hippe strandtassen kunnen niet ontbreken in de collectie van Barts. Door de rieten look met vrolijke prints ben jij helemaal klaar voor een stranddagje. De shopper is groot genoeg voor al jouw benodigdheden om je dag helemaal compleet te maken. 


Bestel Barts online

Heb je een leuke sjaal of muts gevonden van Barts? Of ga je voor een vrolijke zomerhoed? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. Ontdek alle accessoires van Barts. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies