Michael Kors

Travel Clipcase For Airpods Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6.4 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 34H0GTML0L
Serie Travel
Type sluiting Druksluiting

Met de Travel Clipcase voor Airpods van Michael Kors hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je Airpods. Deze handige clipcase is speciaal ontworpen om je Airpods veilig en stijlvol op te bergen tijdens het reizen.

Deze clipcase heeft een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 6.4 cm, waardoor hij perfect past bij je Airpods. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze clipcase optimale bescherming voor je Airpods tegen krassen en stoten. Het druksluiting zorgt ervoor dat je Airpods veilig op hun plaats blijven, zelfs tijdens het reizen.

Deze Travel Clipcase voor Airpods is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing om hun Airpods veilig te bewaren. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze clipcase is daar geen uitzondering op.

De kleur van deze clipcase is zwart, wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid. Met de merkproductcode 34H0GTML0L en de serie "Travel" ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Met de Travel Clipcase voor Airpods van Michael Kors hoef je je geen zorgen meer te maken over het verliezen of beschadigen van je Airpods. Bescherm ze op een stijlvolle en praktische manier tijdens al je reizen. Bestel nu en geniet van de perfecte accessoire voor je Airpods!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies