Castelijn Beerens

Nappa RFID Wallet Case iPhone 7 + 8 dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7.8 cm
Diepte 1.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9002
Model telefoon iPhone 8, iPhone 7
Type cover Book case

Op zoek naar een stijlvolle en functionele bescherming voor je iPhone 7 of 8? Dan is de Nappa RFID Wallet Case van Castelijn Beerens de perfecte keuze. Deze book case is gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur dark military, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met een breedte van 7.8 cm, een diepte van 1.8 cm en een hoogte van 14 cm past deze wallet case perfect om je smartphone. Het slimme ontwerp biedt niet alleen bescherming tegen krassen en stoten, maar heeft ook ruimte voor pasjes en briefgeld. Zo heb je altijd alles bij de hand in één compacte en stijlvolle hoes.

De Nappa RFID Wallet Case is speciaal ontworpen voor volwassenen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Het merk Castelijn Beerens staat bekend om zijn vakmanschap en duurzame materialen, en dat is terug te zien in deze prachtige case. De merkproductcode 40 9002 garandeert de authenticiteit en kwaliteit van het product.

Deze wallet case is geschikt voor zowel de iPhone 8 als de iPhone 7. Met zijn handige book case ontwerp biedt hij optimale bescherming aan je smartphone, terwijl alle knoppen en poorten toegankelijk blijven. Zo kun je blijven genieten van alle functionaliteiten van je iPhone, zonder concessies te doen aan stijl en bescherming.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en stijlvolle cover voor je smartphone? Kies dan voor de Nappa RFID Wallet Case van Castelijn Beerens. Met zijn luxe uitstraling, slimme ontwerp en duurzame materialen is deze book case een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies