IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 11/XR Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDACAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 11/XR? Dan is de Atelier Case Introductory van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en kwalitatieve bescherming van je iPhone. Het materiaal voelt zacht aan en biedt een comfortabele grip. Met de Atelier Case Introductory hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vingerafdrukken op je telefoon.

iDeal of Sweden staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en de Atelier Case Introductory is daar geen uitzondering op. De hoes is uitgevoerd in de kleur Camel Croco, wat zorgt voor een luxe en elegante uitstraling. Met deze hoes geef je jouw iPhone XR een stijlvolle upgrade.

De Atelier Case Introductory heeft een unieke productcode, namelijk IDACAW21-I1961. Hiermee kun je eenvoudig de juiste hoes bestellen en ben je verzekerd van een perfecte pasvorm voor je iPhone XR. Deze back cover is speciaal ontworpen om je telefoon te beschermen zonder afbreuk te doen aan het slanke design.

Wacht niet langer en geef je iPhone 11/XR de bescherming en stijl die het verdient met de Atelier Case Introductory van iDeal of Sweden. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en functionele smartphonehoes!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies