IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDACAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Atelier
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini perfect voor jou! Deze back cover van iDeal of Sweden is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun smartphone.

Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het materiaal voelt zacht aan en biedt tegelijkertijd optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Zo blijft je iPhone 12 Mini er als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik.

De Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini behoort tot de Atelier-serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De Camel Croco kleur van deze hoes voegt een vleugje elegantie toe aan je iPhone 12 Mini, waardoor je er altijd modieus uitziet.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini en past perfect om je toestel. Dankzij de nauwkeurige uitsparingen kun je nog steeds gemakkelijk toegang krijgen tot alle knoppen, poorten en functies van je smartphone. Bovendien is de hoes eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je snel kunt wisselen van stijl.

Met de Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini combineer je functionaliteit met stijl. Bescherm je iPhone 12 Mini op een trendy en modieuze manier met deze hoogwaardige back cover van iDeal of Sweden. Bestel vandaag nog en geef je smartphone de bescherming die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies