IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 11/XR Khaki Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Khaki Croco
Merk product code IDAWAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Book case

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Atelier Wallet iPhone 11/XR van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze book case is speciaal ontworpen voor de iPhone XR en biedt optimale bescherming voor je telefoon.

De Atelier Wallet is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en vuil. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je iPhone XR.

De Atelier Wallet is ontworpen met oog voor detail. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze hoes. De khaki croco kleur geeft een trendy en chique uitstraling aan je iPhone XR.

Deze book case is niet alleen een beschermhoes, maar ook een portemonnee. Met ruimte voor pasjes en briefgeld kun je al je belangrijke spullen gemakkelijk meenemen. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je geen aparte portemonnee meer mee te nemen.

De Atelier Wallet iPhone 11/XR is de ideale combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn trendy design, hoogwaardige materiaal en handige opbergmogelijkheden is deze book case een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame. Bestel nu en geef je iPhone XR de bescherming en stijl die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies