IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 12 Mini Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDAWAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Atelier
Type cover Book case

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Atelier Wallet iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze book case is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat hun telefoon beschermt en tegelijkertijd een fashion statement maakt.

De Atelier Wallet iPhone 12 Mini is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het materiaal voelt zacht aan en biedt een comfortabele grip. Met de Camel Croco kleur en het elegante ontwerp voegt deze hoes een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl.

Deze hoes is onderdeel van de Atelier-serie van iDeal of Sweden en is speciaal ontworpen voor de iPhone 12 Mini. Hij past perfect om je telefoon en biedt volledige toegang tot alle knoppen, poorten en functies. De book case beschermt zowel de voor- als achterkant van je telefoon tegen krassen, stoten en vuil.

Naast de bescherming van je telefoon, biedt de Atelier Wallet iPhone 12 Mini ook ruimte voor het opbergen van pasjes en briefgeld. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je geen aparte portemonnee mee te nemen. Het handige magnetische sluitsysteem zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft.

Kortom, de Atelier Wallet iPhone 12 Mini is de ideale keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele smartphonehoes. Met zijn hoogwaardige materiaal, stijlvolle design en handige opbergmogelijkheden is deze book case een must-have accessoire voor elke fashion-forward vrouw.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies