IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Atelier iPhone 13 Ecru Zebra

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Ecru Zebra
Merk product code IDACSS22-I2161
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 13, iPhone 13 Pro of iPhone 14? Dan is de Fashion Case Atelier iPhone 13 van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

Deze Fashion Case Atelier iPhone 13 is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabele grip, zodat je telefoon niet zomaar uit je handen glijdt.

Met het opvallende Ecru Zebra design van deze hoes laat je zeker een fashion statement achter. De combinatie van de neutrale ecru kleur en het trendy zebra patroon maakt deze hoes een echte eyecatcher. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit bent, met deze Fashion Case Atelier iPhone 13 ben je altijd on-trend.

Deze hoes is afkomstig uit de Fashion serie van iDeal of Sweden, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs. Met de merkproductcode IDACSS22-I2161 weet je zeker dat je een origineel en authentiek product in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je iPhone 13, iPhone 13 Pro of iPhone 14 de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu de Fashion Case Atelier iPhone 13 van iDeal of Sweden en maak een fashion statement met je telefoon!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies