IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X Port Laurent Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Port Laurent Marble
Merk product code IDFCA16-I1958
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 11 Pro/XS/X? Dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X van iDeal of Sweden echt iets voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan hun fashion statement.

De Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt prettig aan en zorgt ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast heeft deze hoes een uniek design in de kleur Port Laurent Marble, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Met de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X van iDeal of Sweden ben je verzekerd van een perfecte pasvorm. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS, waardoor alle knoppen, poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Je kunt dus zonder problemen je telefoon opladen, muziek luisteren en foto's maken terwijl je telefoon beschermd is.

De Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden, wat staat voor trendy en modieuze smartphonehoesjes. Met deze hoes maak je echt een fashion statement en laat je zien dat je oog hebt voor stijl. Bovendien is deze hoes een back cover, wat betekent dat de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermd zijn, terwijl het scherm vrij blijft voor optimaal gebruiksgemak.

Wil jij je iPhone 11 Pro/XS/X beschermen op een stijlvolle en trendy manier? Kies dan voor de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X van iDeal of Sweden. Met deze back cover ben je verzekerd van optimale bescherming en een fashionable uitstraling. Bestel hem vandaag nog en geef je telefoon de bescherming die hij verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies