IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X Golden Jade Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Jade Marble
Merk product code IDFCAW18
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 11 Pro/XS/X? Dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder in te leveren op stijl.

De Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen krassen, stoten en vuil. Het materiaal voelt prettig aan en zorgt ervoor dat je telefoon goed in de hand ligt. Daarnaast heeft deze hoes een uniek design genaamd "Golden Jade Marble" van iDeal of Sweden, waardoor je iPhone een luxueuze uitstraling krijgt.

Met de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de iPhone X en iPhone XS, waardoor alle knoppen, poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Je kunt dus gewoon gebruik blijven maken van je telefoon zoals je gewend bent.

De Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen. Met deze hoes geef je jouw iPhone een persoonlijke touch en laat je zien dat je oog hebt voor stijl.

Als je op zoek bent naar een smartphonehoes die zowel functioneel als fashionable is, dan is de Fashion Case iPhone 11 Pro/XS/X de ideale keuze. Bescherm je telefoon op een stijlvolle manier en geef hem een unieke uitstraling met deze prachtige back cover van iDeal of Sweden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies