IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11/XR Golden Ruby Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Ruby Marble
Merk product code IDFCAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone XR? Dan is de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 11/XR is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en biedt een goede grip, zodat je telefoon niet zomaar uit je handen glipt. Daarnaast heeft deze hoes een prachtige Golden Ruby Marble kleur, waardoor je iPhone XR er direct luxueus uitziet.

Met de merknaam iDeal of Sweden weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en trendy designs. De Fashion Case iPhone 11/XR is dan ook geen uitzondering. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en mode.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone XR, waardoor hij perfect past en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Je hoeft de hoes dus niet telkens te verwijderen wanneer je je telefoon wilt opladen of een foto wilt maken. Met de Fashion Case iPhone 11/XR hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je geliefde iPhone XR.

Kortom, als je op zoek bent naar een beschermhoes die niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt, dan is de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden de ideale keuze. Bescherm je telefoon in stijl en laat je persoonlijkheid zien met deze trendy smartphonehoes.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies