IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11/XR Northern Lights

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Northern Lights
Merk product code IDFCAG22-I1961
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 11/XR? Dan is de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een beschermende en modieuze accessoire.

De Fashion Case iPhone 11/XR is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en je telefoon er altijd als nieuw uit blijft zien.

Met het unieke design van de Northern Lights kleur, brengt deze Fashion Case een vleugje elegantie en stijl aan je iPhone. De kleurencombinatie is perfect voor elke gelegenheid en past bij elke outfit.

De Fashion Case iPhone 11/XR is compatibel met verschillende modellen telefoons, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14. Dit betekent dat je je hoesje kunt blijven gebruiken, zelfs als je een nieuwe telefoon aanschaft.

Als onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden, is dit hoesje ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn trendy en modieuze accessoires, en de Fashion Case iPhone 11/XR is daar geen uitzondering op.

Met de Fashion Case iPhone 11/XR hoef je geen concessies te doen op het gebied van stijl en bescherming. Deze back cover biedt de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit, waardoor je telefoon er geweldig uitziet en tegelijkertijd goed beschermd is.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies