IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Iconic Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Iconic Leopard
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat, zodat je er lang van kunt genieten.

Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en de Fashion Case iPhone 12 Mini is daar geen uitzondering op. Met de Iconic Leopard kleur voegt dit hoesje een vleugje stijl toe aan je telefoon. De merkproductcode IDFCAW21-I2054 garandeert dat je een authentiek iDeal of Sweden-product ontvangt.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini. Het hoesje past perfect om je telefoon en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Met het back cover-type cover blijft het slanke en elegante ontwerp van je iPhone behouden, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt.

Met de Fashion Case iPhone 12 Mini uit de Fashion-serie van iDeal of Sweden geef je jouw iPhone een trendy en modieuze uitstraling, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming. Bestel nu en geef je telefoon de stijlvolle upgrade die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies