IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoesjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame oplossing.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam plastic, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt prettig aan en zorgt ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uitziet.

Met het unieke ontwerp van Golden Olive Marble voegt deze hoes een vleugje luxe toe aan je iPhone 12 Mini. De gouden en olijfgroene marmeren details geven een elegante uitstraling aan je telefoon.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is speciaal ontworpen voor het model telefoon iPhone 13 mini. Het past perfect om je telefoon en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten.

Als onderdeel van de Fashion-serie van iDeal of Sweden is deze hoes een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt, terwijl het slanke ontwerp behouden blijft.

Met de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden geef je jouw iPhone een trendy en modieuze uitstraling, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming. Bestel vandaag nog en geniet van een telefoonhoesje dat zowel praktisch als stijlvol is!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies