IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Mini Golden Twilight

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Twilight
Merk product code IDFCAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 12 Mini is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de hoes lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Fashion Case is uitgevoerd in de kleur Golden Twilight, wat zorgt voor een luxe en glamoureuze uitstraling. De merkproductcode IDFCAW21-I2054 garandeert dat je een origineel en authentiek product ontvangt.

Deze hoes is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini en biedt een perfecte pasvorm. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon zijn slanke en elegante uitstraling behoudt, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt tegen dagelijkse slijtage.

De Fashion Case iPhone 12 Mini behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden. Met deze trendy back cover geef je jouw iPhone een modieuze upgrade. De hoes is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende stijlen en kleuren.

Kies voor de Fashion Case iPhone 12 Mini en bescherm je telefoon op een stijlvolle en trendy manier. Met deze duurzame back cover van iDeal of Sweden ben je verzekerd van kwaliteit, stijl en optimale bescherming voor je iPhone 12 Mini.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies