IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Pro Max/13 Pro Max Botanical Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Botanical Forest
Merk product code IDFCAG22-I2167
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 12 Pro Max of 13 Pro Max? Dan is de Fashion Case van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik. Daarnaast voelt de case ook nog eens prettig aan in je hand, dankzij het lichte en slanke ontwerp.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Fashion Case is onderdeel van de Botanical Forest collectie, met een prachtige kleur die perfect past bij jouw persoonlijke stijl. De merkproductcode IDFCAG22-I2167 garandeert dat je een authentiek en origineel product ontvangt.

Deze Fashion Case is geschikt voor verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je hoesje niet meer past wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft. De Fashion Case is een veelzijdige keuze die met je meegroeit.

Als back cover biedt de Fashion Case een optimale bescherming voor de achterkant van je telefoon, terwijl de knoppen en poorten volledig toegankelijk blijven. Zo kun je moeiteloos gebruik blijven maken van alle functies van je iPhone, zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen.

Met de Fashion Case van iDeal of Sweden combineer je stijl en bescherming op een unieke manier. Bestel vandaag nog jouw eigen Fashion Case en geef je iPhone de trendy look die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies