IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12 Pro Max/13 Pro Max Northern Lights

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Northern Lights
Merk product code IDFCAG22-I2167
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 12 Pro Max of 13 Pro Max? Dan is de Fashion Case van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphone cover is speciaal ontworpen voor dames die graag een trendy accessoire willen toevoegen aan hun outfit.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met het unieke design van de Northern Lights collectie van iDeal of Sweden, voeg je een vleugje glamour toe aan je iPhone. De Fashion Case is verkrijgbaar in de kleur "Northern Lights", wat zorgt voor een prachtig kleureffect dat oplicht in het donker.

Deze back cover is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus en iPhone 14 Pro Max. Dankzij de perfecte pasvorm blijven alle knoppen, poorten en functies van je telefoon volledig toegankelijk. Je kunt dus blijven genieten van alle functionaliteiten van je iPhone, zonder dat je de case hoeft te verwijderen.

De Fashion Case behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden, wat betekent dat je kunt genieten van een combinatie van stijl en bescherming. Met deze trendy back cover geef je jouw iPhone een persoonlijke touch en ben je verzekerd van optimale bescherming.

Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu de Fashion Case van iDeal of Sweden en geniet van een fashionable look voor je smartphone.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies