IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Mini Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDFCAW21-I2154
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 13 Mini? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Mini van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoesjes zijn speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 13 Mini is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon beschermd is tegen stoten, krassen en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet. Bovendien voelt het hoesje licht aan en ligt het comfortabel in je hand.

Met het unieke Golden Olive Marble design van de Fashion Case iPhone 13 Mini maak je echt een fashion statement. De gouden en olijfgroene marmeren details geven je telefoon een luxueuze uitstraling en laten je opvallen in de menigte. Dit hoesje is perfect voor dames die graag hun persoonlijke stijl willen laten zien.

De Fashion Case iPhone 13 Mini is speciaal ontworpen voor het model telefoon en past dus perfect om je iPhone 13 Mini. Het hoesje heeft een back cover design, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt, terwijl de voorkant vrij blijft voor gemakkelijke toegang tot het scherm en de knoppen.

Met de Fashion Case iPhone 13 Mini uit de Fashion serie van iDeal of Sweden combineer je functionaliteit met stijl. Bescherm je telefoon op een trendy en modieuze manier en laat je persoonlijkheid stralen. Bestel vandaag nog jouw Fashion Case iPhone 13 Mini en geef je telefoon de bescherming die het verdient.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies