IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Mini Floral Romance

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Floral Romance
Merk product code IDFCS17-I2154
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 13 mini? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Mini van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 13 Mini is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met het opvallende Floral Romance design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie en bloemenpracht toe aan je iPhone 13 mini. De kleurnaam van dit design is ook Floral Romance, waardoor je direct de juiste sfeer en uitstraling creëert.

De Fashion Case iPhone 13 Mini heeft een unieke productcode, IDFCS17-I2154, waarmee je gemakkelijk het juiste hoesje kunt vinden. Dit model is specifiek ontworpen voor de iPhone 13 mini, waardoor de pasvorm perfect is en alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven.

De Fashion Case behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden, wat betekent dat je kunt genieten van een combinatie van stijl en functionaliteit. Met het handige back cover type cover kun je je iPhone 13 mini eenvoudig en snel beschermen, zonder dat dit ten koste gaat van het slanke design van je telefoon.

Kortom, de Fashion Case iPhone 13 Mini van iDeal of Sweden is de ideale keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en beschermende smartphonehoes. Met het polycarbonaat materiaal, het Floral Romance design en de perfecte pasvorm is dit hoesje een must-have accessoire voor je iPhone 13 mini!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies