IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Pro Max Rose Pearl Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Rose Pearl Marble
Merk product code IDFCSS21-I2167
Model telefoon iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus of iPhone 14 Pro Max? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Pro Max van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 13 Pro Max is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met de Rose Pearl Marble kleur van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie en glamour toe aan je iPhone. Deze unieke kleur geeft je telefoon een luxueuze uitstraling en maakt hem onderscheidend van de rest.

De Fashion Case iPhone 13 Pro Max is onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn modieuze ontwerpen en trendy prints. Met dit hoesje laat je zien dat je oog hebt voor stijl en fashion.

De Fashion Case iPhone 13 Pro Max is een back cover, wat betekent dat hij de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt. Hierdoor blijft het slanke design van je iPhone behouden, terwijl je toch geniet van optimale bescherming.

Met de Fashion Case iPhone 13 Pro Max van iDeal of Sweden combineer je functionaliteit met fashion. Bescherm je telefoon op een stijlvolle manier en laat je persoonlijkheid stralen. Bestel nu en geef je iPhone de bescherming die hij verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies