IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Pro Floral Romance

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Floral Romance
Merk product code IDFCS17-I2161P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 13 Pro? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 13 Pro is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat, zodat je er lang van kunt genieten.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Fashion Case iPhone 13 Pro is onderdeel van de Floral Romance collectie, wat zorgt voor een elegante en bloemrijke uitstraling. De merkproductcode IDFCS17-I2161P geeft aan dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Deze back cover is geschikt voor verschillende modellen telefoons, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en zelfs de iPhone 14. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je hoesje niet past bij een eventuele upgrade van je telefoon.

De Fashion Case iPhone 13 Pro behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden. Dit betekent dat je niet alleen kiest voor bescherming, maar ook voor een modieuze en trendy uitstraling. Met dit hoesje maak je zeker een fashion statement!

Wacht niet langer en geef je iPhone 13 Pro de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu de Fashion Case iPhone 13 Pro en geniet van een fashionable en functionele smartphonehoes!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies