IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Pro Golden Ruby Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Ruby Marble
Merk product code IDFCAW21-I2161P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 13 Pro? Dan is de Fashion Case iPhone 13 Pro van iDeal of Sweden perfect voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun smartphone willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone 13 Pro beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met het opvallende Golden Ruby Marble design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje luxe toe aan je iPhone 13 Pro. De gouden en rode marmeren details geven deze hoes een unieke en trendy uitstraling. Laat je telefoon opvallen en maak een fashion statement met de Fashion Case.

Deze hoes is geschikt voor de iPhone 13, iPhone 13 Pro en zelfs de toekomstige iPhone 14. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je binnenkort een nieuwe hoes moet kopen wanneer je een upgrade van je telefoon wilt doen. De Fashion Case is ontworpen om perfect te passen bij verschillende iPhone modellen.

Als onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden is deze hoes niet alleen functioneel, maar ook modieus. Het trendy design en de hoogwaardige kwaliteit maken van de Fashion Case een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame.

Wil je jouw iPhone 13 Pro beschermen met een stijlvolle en trendy hoes? Kies dan voor de Fashion Case iPhone 13 Pro van iDeal of Sweden. Met zijn duurzame materiaal, opvallende design en perfecte pasvorm is deze back cover de ideale keuze voor elke fashionista.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies