IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Carrara Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Carrara Gold
Merk product code IDFCA16-I2161
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 13, iPhone 13 Pro of iPhone 14? Dan is de Fashion Case iPhone 13 van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun smartphone.

De Fashion Case iPhone 13 is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met de Carrara Gold kleur van iDeal of Sweden voeg je een vleugje luxe toe aan je iPhone. De gouden tint geeft je smartphone een elegante uitstraling en laat je opvallen in stijl. De Fashion Case iPhone 13 is een perfecte match voor fashion-forward dames die graag hun persoonlijke stijl willen laten zien.

Deze hoes is onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden, bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen. Met de Fashion Case iPhone 13 ben je verzekerd van een unieke en eigentijdse look voor je smartphone.

De Fashion Case iPhone 13 is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt. Hierdoor blijft het slanke ontwerp van je iPhone behouden, terwijl je toch geniet van optimale bescherming.

Met de Fashion Case iPhone 13 van iDeal of Sweden combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel nu en geef je iPhone de bescherming en uitstraling die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies