IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 13 Botanical Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Botanical Forest
Merk product code IDFCAG22-I2161
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 13? Dan is de Fashion Case iPhone 13 van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 13 is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je telefoon beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet. Bovendien voelt de hoes prettig aan in je hand, dankzij het lichte gewicht en de perfecte pasvorm.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Fashion Case iPhone 13 is onderdeel van de Botanical Forest collectie, met een prachtige kleur die perfect past bij de natuurlijke schoonheid van het bos. De merkproductcode IDFCAG22-I2161 zorgt ervoor dat je precies het juiste product krijgt, zonder gedoe.

Deze hoes is geschikt voor verschillende modellen telefoons, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en zelfs de iPhone 14. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je een nieuwe hoes moet kopen wanneer je een nieuw model telefoon aanschaft. De Fashion Case iPhone 13 is veelzijdig en past zich aan jouw behoeften aan.

Als onderdeel van de Fashion serie combineert deze back cover functionaliteit met een trendy design. Met de Fashion Case iPhone 13 geef je jouw telefoon een modieuze uitstraling, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming. Kies voor stijl en kwaliteit met de Fashion Case iPhone 13 van iDeal of Sweden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies