IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 14 Rose Pearl Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Rose Pearl Marble
Merk product code IDFCSS21-I2261
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je iPhone 14? Dan is de Fashion Case iPhone 14 van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoesjes behoren tot de categorie Smartphone covers en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 14 is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is duurzaam en lichtgewicht, waardoor het geen extra bulk toevoegt aan je telefoon.

Met het opvallende Rose Pearl Marble design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie toe aan je iPhone. De kleurnaam van dit merk is specifiek gekozen om de unieke uitstraling van deze hoes te benadrukken.

De Fashion Case iPhone 14 is compatibel met verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en natuurlijk de iPhone 14. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor iedereen die regelmatig van telefoon wisselt.

Als onderdeel van de Fashion serie van iDeal of Sweden is deze hoes niet alleen functioneel, maar ook modieus. Het strakke ontwerp en de trendy kleuren maken van jouw iPhone een echt fashion statement.

De Fashion Case iPhone 14 is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt. Hierdoor blijft het scherm vrij en kun je gemakkelijk toegang krijgen tot alle knoppen en poorten van je iPhone.

Kies voor de Fashion Case iPhone 14 van iDeal of Sweden en geef je iPhone de bescherming en stijl die het verdient. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy en functionele toevoeging aan je smartphone!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies