IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 8/7/6/6S Sparkle Greige Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Sparkle Greige Marble
Merk product code IDFCSS19
Model telefoon iPhone 6, iPhone 7
Type cover Smart cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 8/7/6/6S? Dan is de Fashion Case iPhone 8/7/6/6S van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6S is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Het materiaal voelt prettig aan en zorgt ervoor dat je telefoon er altijd trendy uitziet.

Met het Sparkle Greige Marble design van iDeal of Sweden voeg je een vleugje glamour toe aan je iPhone. De unieke kleurnaam en het opvallende patroon maken deze smartphonehoes een echte eyecatcher. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit bent, met de Fashion Case iPhone 8/7/6/6S steel je altijd de show.

Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor de iPhone 6, iPhone 7 en iPhone 8. Dankzij het slimme ontwerp blijven alle knoppen, poorten en functies van je telefoon volledig toegankelijk. Je kunt dus gewoon blijven bellen, appen en foto's maken zonder de hoes te hoeven verwijderen.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6S is een smart cover, wat betekent dat je eenvoudig toegang hebt tot het scherm van je iPhone. Je kunt de hoes gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je snel kunt reageren op berichten en notificaties. Daarnaast biedt de hoes extra bescherming aan de voorkant van je telefoon.

Met de Fashion Case iPhone 8/7/6/6S van iDeal of Sweden combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geef je iPhone de bescherming en uitstraling die het verdient.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies