IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP Rose pearl marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Rose pearl marble
Model telefoon iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 8/7/6/6SP? Dan is de Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun telefoon willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP is gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vuil. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoesje lang meegaat, zodat je er lang van kunt genieten.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Het merk staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en de Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP is daar geen uitzondering op. Met de unieke kleur Rose pearl marble voegt dit hoesje een vleugje elegantie en glamour toe aan je telefoon.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 Plus en iPhone 7 Plus modellen. Dankzij de perfecte pasvorm sluit het hoesje naadloos aan op je telefoon, waardoor alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Je kunt dus volop genieten van alle functies van je telefoon, zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen.

Als back cover biedt de Fashion Case iPhone 8/7/6/6SP een slanke en lichte bescherming voor je telefoon. Het hoesje is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en past perfect in je tas of broekzak. Zo kun je je telefoon altijd en overal met stijl beschermen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies