IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 8/7/6/6s/SE Golden Ruby Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Ruby Marble
Merk product code IDFCAW21-I7
Model telefoon iPhone 6, iPhone 7
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy smartphonehoes voor je iPhone 8/7/6/6s/SE? Dan is de Fashion Case iPhone 8/7/6/6s/SE van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een duurzame en modieuze bescherming voor hun telefoon.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6s/SE is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam plastic, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en biedt een uitstekende grip, zodat je je telefoon gemakkelijk kunt vasthouden.

Met het opvallende Golden Ruby Marble design van deze hoes ben je verzekerd van een unieke en trendy uitstraling. De gouden en marmeren details geven je iPhone een luxueuze en elegante look, waarmee je zeker de aandacht zult trekken.

De Fashion Case iPhone 8/7/6/6s/SE is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 en iPhone 7 modellen. Dankzij de perfecte pasvorm sluit de hoes naadloos aan op je telefoon, zonder het gebruik van extra bulk. Hierdoor blijft je telefoon slank en compact, terwijl het toch optimaal beschermd is.

Als je op zoek bent naar een trendy en duurzame back cover voor je iPhone 8/7/6/6s/SE, dan is de Fashion Case iPhone 8/7/6/6s/SE van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen biedt deze hoes de ideale combinatie van stijl en bescherming voor je telefoon.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies