IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Seamless iPhone 13/14 Blush Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Blush Pink
Merk product code IDFCSS22-I2261
Model telefoon iPhone 14, iPhone 14 Pro
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en naadloze bescherming voor je iPhone 13/14? Dan is de Fashion Case Seamless van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames en biedt een optimale bescherming voor je telefoon.

De Fashion Case Seamless is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en zorgt ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uitziet.

Met de blush pink kleur van iDeal of Sweden voeg je een vleugje elegantie toe aan je iPhone. De kleur is subtiel en past perfect bij elke outfit en gelegenheid. Met de merkproductcode IDFCSS22-I2261 weet je zeker dat je een origineel en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

De Fashion Case Seamless is speciaal ontworpen voor de iPhone 14 en iPhone 14 Pro. De back cover biedt een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Je kunt je telefoon dus blijven gebruiken zoals je gewend bent, zonder belemmeringen.

Met de Fashion Case Seamless van iDeal of Sweden geef je jouw iPhone niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook een trendy en modieuze uitstraling. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies