IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Magenta

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Magenta
Merk product code IDFCAG22-I2261P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en naadloze beschermhoes voor je iPhone 14 Pro? Dan is de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame smartphonehoes.

De Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht, waardoor je telefoon niet onnodig zwaar wordt.

Met zijn opvallende magenta kleur voegt deze hoes een vleugje glamour toe aan je iPhone. De kleur is zorgvuldig gekozen door iDeal of Sweden en past perfect bij de Fashion-serie. Bovendien is de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro voorzien van het merklogo van iDeal of Sweden, wat een extra vleugje luxe en exclusiviteit toevoegt.

Deze hoes is geschikt voor verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en natuurlijk de iPhone 14. Dankzij de perfecte pasvorm sluit de hoes naadloos aan op je telefoon, waardoor alle knoppen, poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven.

Als je op zoek bent naar een trendy en kwalitatieve beschermhoes voor je iPhone 14 Pro, dan is de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geef je telefoon de bescherming en stijl die hij verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies