IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro Coal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polycarbonaat
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Coal Black
Merk product code IDFCSS22-I2261P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en naadloze beschermhoes voor je iPhone 14 Pro? Dan is de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro perfect voor jou. Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele smartphonehoes.

Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, biedt deze hoes optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je iPhone er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik.

De Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro is van het gerenommeerde merk iDeal of Sweden. Met hun jarenlange ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige smartphoneaccessoires, kun je erop vertrouwen dat deze hoes aan al je verwachtingen voldoet.

Deze specifieke hoes is verkrijgbaar in de kleur Coal Black, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan je iPhone. De merkproductcode IDFCSS22-I2261P zorgt ervoor dat je precies het juiste product ontvangt dat je hebt besteld.

De Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro is compatibel met de iPhone 13, iPhone 13 Pro en natuurlijk de iPhone 14. Dit betekent dat je deze hoes kunt blijven gebruiken, zelfs als je in de toekomst een upgrade van je telefoon maakt.

Als onderdeel van de Fashion-serie combineert deze hoes functionaliteit met een modieus ontwerp. Het slanke en naadloze ontwerp zorgt ervoor dat je iPhone er trendy uitziet, zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming.

Met de Fashion Case Seamless iPhone 14 Pro krijg je niet alleen een hoogwaardige beschermhoes, maar ook een accessoire dat je persoonlijke stijl weerspiegelt. Bestel vandaag nog en geef je iPhone de bescherming en stijl die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies