Bamboo Basics

Mika 3-Pack Socks White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam White
Multipack 3-pack

Op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij jouw stijl? Maak kennis met de Mika 3-Pack Sokken van Bamboo Basics. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar ultiem draagcomfort en duurzaamheid.

De Mika 3-Pack Sokken zijn gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en luxueuze feel, maar ook voor een ademende werking. Zeg maar dag tegen zweetvoeten! Het bamboe viscose materiaal is bovendien milieuvriendelijk, waardoor je met deze sokken een bewuste keuze maakt.

Bamboo Basics is het merk achter deze fantastische sokken. Met hun expertise in duurzame mode hebben ze de perfecte combinatie van comfort en stijl weten te creëren. De Mika 3-Pack Sokken zijn uitgevoerd in een prachtige witte kleur, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met elke outfit.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij deze sokken een handige 3-pack. Zo heb je altijd voldoende sokken bij de hand. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt, een avontuurlijke wandeling gaat maken of gewoon lekker thuis wilt relaxen, met de Mika 3-Pack Sokken ben je altijd voorzien van comfort en stijl.

Wacht niet langer en verwen jezelf met de Mika 3-Pack Sokken van Bamboo Basics. Bestel ze vandaag nog en ervaar het ultieme comfort dat deze sokken te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies