Calvin Klein

Sock 4-Pack Monogram Tin Giftbox Pink Combo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Pink Combo
Merk product code 701219844
Multipack 4-pack

Op zoek naar een perfect cadeau voor de dames in je leven? Zoek niet verder! Deze Sock 4-Pack Monogram Tin Giftbox is het ideale geschenk voor elke vrouw. Met een stijlvolle uitstraling en hoogwaardige kwaliteit, zal dit cadeau zeker in de smaak vallen.

Deze sokken zijn gemaakt van zacht en comfortabel katoen, waardoor ze de hele dag door heerlijk aanvoelen. De katoenen stof zorgt ook voor een goede ventilatie, waardoor je voeten fris en droog blijven, zelfs tijdens warme zomerdagen.

Calvin Klein, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn trendy en moderne ontwerpen. Met deze sokken laat je zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit. De roze kleurcombinatie voegt een speels en vrouwelijk tintje toe aan elke outfit.

Dit 4-pack is perfect voor degenen die graag variëren in hun sokkenkeuze. Met vier verschillende ontwerpen kun je elke dag van de week een andere stijl dragen. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon thuis ontspant, deze sokken passen bij elke gelegenheid.

Bestel nu deze Sock 4-Pack Monogram Tin Giftbox van Calvin Klein en maak indruk met dit trendy en praktische cadeau. Verwen jezelf of verras een speciaal iemand met deze stijlvolle sokken. Ze zullen zeker een glimlach op het gezicht toveren!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies