Happy Socks

3-Pack Lucky No Show Socks Lichtblauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Lichtblauw
Merk product code LUK39-6000
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij elke outfit? Dan zijn de 3-Pack Lucky No Show Sokken van Happy Socks precies wat je nodig hebt! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Met het lichtblauwe kleurenschema voeg je een vleugje stijl toe aan je sokkenlade.

Deze sokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Met de handige 3-pack verpakking krijg je meteen drie paar sokken, zodat je altijd een reservepaar bij de hand hebt. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon lekker thuis ontspant, deze sokken zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet en je comfortabel voelt.

Happy Socks is een bekend merk dat bekend staat om zijn trendy en kleurrijke ontwerpen. Met de Lucky No Show Sokken voegt dit merk weer een uniek en modieus item toe aan zijn collectie. De lichtblauwe kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de kwaliteit van het katoen zorgt voor duurzaamheid en langdurig comfort.

De productcode voor deze sokken is LUK39-6000, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden in onze winkel. Wacht niet langer en voeg deze 3-Pack Lucky No Show Sokken van Happy Socks toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en stijlvolle sokken voor elke gelegenheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies