Happy Socks

3-Pack Summer Day No Show Socks Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code SUM39-6700
Multipack 3-pack

Op zoek naar comfortabele sokken voor heren? Dan zijn de 3-Pack Summer Day No Show Socks van Happy Socks perfect voor jou! Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze sokken een zacht en ademend gevoel voor je voeten. Met een merknaam die synoniem staat voor kwaliteit en stijl, kun je erop vertrouwen dat deze sokken een geweldige toevoeging zijn aan je sokkenlade.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij elke zomerse outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of je sokken wilt laten opvallen, deze sokken zullen zeker de aandacht trekken. Met een handige 3-pack kun je genieten van meerdere paren sokken, zodat je altijd een paar bij de hand hebt.

De 3-Pack Summer Day No Show Socks zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Dankzij het no show design blijven deze sokken verborgen in je schoenen, waardoor je een naadloze en comfortabele look kunt behouden. Of je nu sneakers, loafers of boots draagt, deze sokken zijn de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode SUM39-6700 kun je deze sokken gemakkelijk terugvinden in ons assortiment. Bestel vandaag nog je 3-pack Summer Day No Show Socks van Happy Socks en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies