Filters

36 van 149 producten

36 van 149 producten

Pagina

Happy Socks is ontstaan in 2008 uit een briljant idee, door twee Zweedse vrienden die de wereld graag iets mooier wilden maken. Ze wilden meer vrolijkheid, en besloten dit te verspreiden door gekleurde sokken met leuke printjes op de markt te brengen. Ze hebben dit niet alleen met leuke kleuren gedaan, maar ook met hoge kwaliteit, echt vakmanschap en natuurlijk een portie creativiteit. De vrolijke kleuren zijn het kenmerk van deze hippe items. Dit werd zo’n succes dat vandaag de dag Happy Socks een begrip is over de hele wereld.

De sokken van Happy Socks zijn van hoge kwaliteit en worden ’s werelds meest comfortabele en kleurrijke sokken genoemd. Met een paar Happy Socks geef je jouw outfit een knipoog. De leuke prints en spontane kleuren maken een feestje van je outfit.


Happy Socks voor iedereen

Happy Socks zijn voor iedereen; dames, heren en kinderen. Iedereen draagt deze vrolijke sokken maar al te graag! Alle sokken zijn vrolijk van kleur en voorzien van een leuke print. Met deze leuke eye-catchers geef jij net iets extra’s aan je outfit. De Happy Socks zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waardoor ze goed passen bij jouw stijl en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Wil je jouw outfit liever niet over de top blij hebben? Dan biedt Happy Socks precies wat bij je past. Zo heb je voor elke gelegenheid en voor elke stijl de juiste sokken. In onze collectie van Happy Socks vind je bijvoorbeeld ook sokken die prima passen bij een zakelijke look. Ook wanneer je een iets minder uitgesproken stijl hebt, dan vind je vast iets leuks in de collectie. Happy Socks hecht veel waarde aan kwaliteit en daarom wordt er gebruik gemaakt van echt vakmanschap. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. Zo zorgen jouw Happy Socks voor echte happy feet! Ontdek de hele kleding collectie van Happy Socks.

De Happy Socks kindersokken zijn leuk voor alle kinderen. De creatieve ontwerpen zorgen ervoor dat de sokken een unieke look krijgen. De felle en vrolijke kleuren passen goed bij de pure karakters van kinderen. Maar kinderen doen wat kinderen doen: lekker rennen en druk spelen. Die sokken moeten dan ook wel tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn de kindersokken van Happy Socks gemaakt uit sterk vakmanschap, waardoor ze van goede kwaliteit zijn. De sokken zitten extra lekker aan de kleine voetjes. Een echte must-have!


Matching Happy Socks

Als je jouw mini-me qua outfit wilt laten matchen met jou, dan mogen dezelfde sokken niet ontbreken. Happy Socks baby zijn te dragen door baby’s tussen 0-12 maanden. Voor baby’s tussen de 12-24 maanden is er een maat groter beschikbaar. Happy Socks zijn er voor twee tot vierjarigen, vier tot zesjarigen en zeven tot negenjarigen. Voor alle leeftijden is er wel een juist paar Happy Socks te vinden. Stem je sokken af op die van je kinderen en jullie hebben het hele jaar door plezier. Het hele gezin kan met gemak sokken op elkaar afstemmen!


Giftboxes

Wat is nu leuker dan het geven van Happy Socks als cadeau! Happy Socks heeft voor iedere gelegenheid leuke gift boxen. Ga jij voor de Birthday Gift Box met leuke verjaardag sokken? De 7-day Gift Box bevat zeven verschillende paren Happy Socks, zodat je iedere dag van de week een hip paar sokken kunt dragen. Heb jij je fruit het liefst op je sokken? Dan is de Socks Fruit Giftbox een leuke variant! Of ben je meer fan van junkfood, zoals hamburgers, patat, milkshakes, pizza, ijsjes en hotdogs? Dan zullen de sokken uit de Junkfood Socks Gift Box goed staan aan jouw voeten.


Samenwerkingen

Happy Socks heeft verschillende exclusieve collecties uitgebracht met inspirerende merken en personen. Exclusieve Happy Socks collaborations die bij The Little Green Bag verkocht worden zijn The Beatles x Happy Socks en Rolling Stones x Happy Socks.


Slips van Happy Socks

Ook zijn er leuke slips van Happy Socks te koop! De slips zitten in een verpakking van twee stuks en zijn bedoeld voor dames die vrolijkheid en karakter willen uitstralen! 
 

Bestel Happy Socks online

Ben jij ook helemaal weg van deze leuke sokken? Koop de Happy Socks dan in onze webshop. Wj gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van je vrolijke paar Happy Socks. Bestel je op een werkdag voor 23:00? Dan worden jouw sokken de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis vanaf € 49,95. Koop jij je sokken liever in de winkel of wil je ze nog even bekijken voor je ze koopt? Kom dan eens langs in één van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies