Happy Socks

Socks Filled Optic filled optic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam filled optic
Merk product code FO01
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de Socks Filled Optic van Happy Socks perfect voor jou! Deze sokken behoren tot de categorie Sokken en zijn speciaal ontworpen voor heren.

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het materiaal zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Daarnaast zijn de Socks Filled Optic voorzien van een uniek patroon genaamd "filled optic", wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling.

Happy Socks is een bekend merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en creatieve ontwerpen. De Socks Filled Optic zijn geen uitzondering. Met hun levendige kleuren en opvallende patroon zijn deze sokken een echte eyecatcher. Ze zijn perfect om je outfit een speelse en modieuze touch te geven.

Deze sokken hebben de productcode FO01 en kunnen eenvoudig gewassen worden op 30 graden. Dit maakt het onderhouden van deze sokken super gemakkelijk. Je kunt ze keer op keer dragen en genieten van hun comfort en stijl.

Wacht niet langer en voeg de Socks Filled Optic van Happy Socks toe aan je sokkenlade. Met hun comfortabele pasvorm, hoogwaardige materiaal en trendy design zijn deze sokken een must-have voor elke modebewuste man!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies