Hunter

Recycled Fleece Tall Boot Sock Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Hunter
Merk kleurnaam Navy
Merk product code UAS3400RCF

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu? Dan zijn de Recycled Fleece Tall Boot Socks van Hunter perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hebben een stijlvolle navy kleur.

Met de Recycled Fleece Tall Boot Socks geniet je niet alleen van het comfort, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het gerecyclede materiaal zorgt ervoor dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Hunter, een bekend merk in de mode-industrie, heeft deze sokken ontworpen met oog voor zowel stijl als duurzaamheid.

Deze sokken zijn perfect voor het dragen in hoge laarzen. Ze bieden extra warmte en comfort, waardoor je de hele dag door kunt blijven gaan. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, de Recycled Fleece Tall Boot Socks zijn de ideale keuze.

Met de merkproductcode UAS3400RCF weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Hunter staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. Bestel vandaag nog jouw paar Recycled Fleece Tall Boot Socks en geniet van het comfort, de stijl en de duurzaamheid die ze te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies