mp Denmark

Ben 3-pack socks Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk MP Denmark
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 10-79231
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele sokken voor kinderen? Dan zijn de Ben 3-pack sokken van MP Denmark perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Met het merk MP Denmark weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. De sokken hebben een vrolijke multi-kleur en worden geleverd in een handige 3-pack. Zo heb je altijd genoeg sokken voor je kinderen!

De Ben 3-pack sokken zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het katoenen materiaal zorgt ervoor dat de sokken comfortabel aanvoelen en de voeten van je kinderen lekker warm houden. Het merk MP Denmark staat bekend om zijn hoogwaardige producten, dus je kunt erop vertrouwen dat deze sokken lang meegaan.

Met de vrolijke multi-kleur van deze sokken zullen je kinderen er stijlvol uitzien. De sokken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en passen perfect bij elke outfit. Of het nu voor school, een feestje of gewoon thuis is, met de Ben 3-pack sokken zullen je kinderen altijd trendy voor de dag komen.

De Ben 3-pack sokken worden geleverd in een handige 3-pack. Zo hoef je niet steeds op zoek te gaan naar nieuwe sokken en heb je altijd genoeg reserve. De sokken hebben een merk product code van 10-79231, waardoor je precies kunt vinden welke sokken je nodig hebt. Met deze sokken hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen zonder sokken komen te zitten!

Kortom, de Ben 3-pack sokken van MP Denmark zijn de ideale keuze voor comfortabele en stijlvolle sokken voor kinderen. Gemaakt van katoen, met een vrolijke multi-kleur en geleverd in een handige 3-pack, deze sokken hebben alles wat je nodig hebt. Bestel ze vandaag nog en geef de voeten van je kinderen het comfort en de stijl die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies