Tommy Hilfiger

Sock 5-Pack Giftbox Birdeye Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Black
Merk product code 701220144
Multipack 5-pack

Op zoek naar een perfect cadeau voor de moderne man? Dan is de Sock 5-Pack Giftbox Birdeye van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Met het merklogo van Tommy Hilfiger in het zwart op elke sok, straalt dit 5-pack stijl en klasse uit.

De Sock 5-Pack Giftbox Birdeye is een geweldige aanvulling op de sokkenlade van elke man. Met de zwarte kleur en het subtiele merklogo passen deze sokken perfect bij elke outfit. Of het nu voor een formele gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, deze sokken bieden comfort en stijl in één.

Dit 5-pack wordt geleverd in een stijlvolle giftbox, waardoor het ook een geweldig cadeau-idee is. De sokken zijn verpakt met zorg en aandacht, klaar om te worden gegeven aan die speciale persoon. Met de merkproductcode 701220144 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-product ontvangt.

Wacht niet langer en voeg de Sock 5-Pack Giftbox Birdeye toe aan je winkelmandje. Deze sokken zijn niet alleen comfortabel en van hoge kwaliteit, maar ook een fashion statement op zich. Bestel vandaag nog en geef je sokkenlade een upgrade met dit geweldige 5-pack van Tommy Hilfiger!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies