Eastpak

Mavis Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17.5 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK00088E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Mavis
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Maak kennis met Mavis, een geweldige toevoeging aan je collectie. Dit make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is perfect voor volwassenen.

Mavis is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 17.5 cm biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

Het merk achter Mavis is Eastpak, een bekend en betrouwbaar merk in de mode-industrie. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur Black Denim, wat een trendy en tijdloze uitstraling geeft. De merk product code voor Mavis is EK00088E.

Mavis biedt verschillende opberg opties om je make-up georganiseerd te houden. Het tasje heeft een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je make-up accessoires scheiden en snel vinden wat je nodig hebt.

Met een volume van 4 liter is Mavis compact genoeg om mee te nemen in je handtas of koffer, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten. Het tasje sluit met een handige ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft.

Voeg Mavis toe aan je collectie en geniet van een praktisch en stijlvol make-up tasje dat perfect past bij jouw behoeften. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit geweldige product!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies