Herschel Supply Co.

Chapter Ivy Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22.9 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Ivy Green
Merk product code 10039
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Chapter
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

Met de Chapter make-up tas van Herschel Supply Co. heb je altijd al je beauty essentials bij de hand. Deze tas behoort tot de categorie Make-up tasjes en is perfect voor volwassenen. De tas heeft een breedte van 22.9 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 15 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je favoriete make-up producten.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Chapter tas duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is geen uitzondering. De Ivy Green kleur geeft een trendy en modieuze uitstraling, terwijl de merkproductcode 10039 aangeeft dat je een authentiek Herschel-product bezit.

De Chapter tas is ontworpen met handige opbergopties. Het heeft een buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk bij je meest gebruikte items kunt komen. Met een inhoud van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up benodigdheden, zonder te groot of onhandig te zijn.

Of je nu thuis bent of onderweg, de Chapter make-up tas is perfect voor gebruik in de badkamer. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk meenemen. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en trendy.

Met de Chapter make-up tas van Herschel Supply Co. hoef je je nooit meer zorgen te maken over het organiseren van je make-up. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies