Kipling

Creativity XL Brush Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Brush Blue
Merk product code KPK15156V35
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Creativity XL van Kipling precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 21.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 13.5 cm biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Het tasje is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy zilverkleurige hardware.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, is de Creativity XL duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit tasje is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Brush Blue" en de merk product code "KPK15156V35" is dit make-up tasje een echte eyecatcher.

Wat dit tasje echt bijzonder maakt, zijn de opberg opties. Het heeft een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je je make-up georganiseerd kunt houden. Of je nu op reis bent of gewoon je dagelijkse make-up wilt opbergen, de Creativity XL biedt voldoende ruimte en opbergmogelijkheden.

Met een volume van 1 liter is dit tasje compact en draagbaar. Het past gemakkelijk in je handtas of koffer, zodat je altijd je favoriete make-up bij de hand hebt. De ritssluiting zorgt ervoor dat je make-up veilig en beschermd blijft, waar je ook naartoe gaat.

Als je op zoek bent naar een make-up tasje dat zowel functioneel als trendy is, dan is de Creativity XL van Kipling de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle make-up routine!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies