Kipling

Palmbeach Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Merk product code K13860
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Palmbeach
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle make-up tas? Dan is de Palmbeach van Kipling de perfecte keuze voor jou. Deze make-up tas behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een eigentijds ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren zal aanspreken.

De Palmbeach make-up tas heeft een afmeting van 23 cm breed, 12.5 cm diep en 20.5 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je make-up essentials. Het materiaal van de tas is gemaakt van duurzaam polyamide, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk schoon te maken is.

Met de zilverkleurige hardware en de zwarte kleurnaam "Black Noir" straalt de Palmbeach make-up tas elegantie en klasse uit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de verstelbare en afneembare schouderband het dragen van de tas comfortabel maakt, waar je ook naartoe gaat.

De Palmbeach make-up tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je make-up georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

Met een volume van 7 liter is de Palmbeach make-up tas compact genoeg om mee te nemen in je handtas of koffer, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten. Of je nu onderweg bent of op reis gaat, deze make-up tas is de ideale metgezel.

Ontdek nu de Palmbeach make-up tas van Kipling en geef je make-up collectie een upgrade met deze trendy en functionele accessoire. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle manier om je make-up mee te nemen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies