Reisenthel

Duocase Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Duocase van Reisenthel perfect voor jou! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 12.5 cm. Met een volume van 3 liter biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten.

De Duocase is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het tasje lang meegaat. Daarnaast heeft het tasje een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft.

Dit make-up tasje is geschikt voor volwassenen en heeft een trendy Twist Blue kleur, zoals aangegeven door het merk. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Duocase is daar geen uitzondering op.

Wat dit make-up tasje echt onderscheidt, zijn de opberg opties. Met 3 open binnenvakken kun je je make-up gemakkelijk organiseren en snel vinden wat je nodig hebt. Of je nu thuis bent of onderweg, de Duocase is de ideale metgezel voor al je make-up avonturen.

Naast het gebruik als make-up tasje, is de Duocase ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Het is een veelzijdig accessoire dat je kunt gebruiken om je toiletartikelen georganiseerd te houden.

Kortom, de Duocase van Reisenthel is een must-have voor elke fashionista die op zoek is naar een praktisch en trendy make-up tasje. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies