Reisenthel

Duocase Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Navy
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een handig en stijlvol make-up tasje? Dan is de Duocase van Reisenthel perfect voor jou! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10 cm. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het ook nog eens duurzaam is. De Duocase heeft een ritssluiting, zodat je al je make-up veilig kunt opbergen. Of je nu thuis bent of onderweg, dit make-up tasje is ideaal voor in de badkamer.

Met de Duocase hoef je je geen zorgen te maken over rommelige make-up spullen. Het biedt voldoende ruimte om al je favoriete make-up producten georganiseerd te houden. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Duocase is daar geen uitzondering op. Het merk kleurnaam van dit make-up tasje is Navy, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Wat dit make-up tasje nog specialer maakt, is het feit dat het gemaakt is van gerecycled plastic. Door te kiezen voor de Duocase draag je bij aan een duurzamere wereld. Het is een bewuste keuze voor het milieu, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Of je nu een make-up liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een handig tasje om je spullen georganiseerd te houden, de Duocase is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog jouw eigen Duocase en geniet van de praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies